06 52 38 36 29

06 52 38 36 29

Airco’s

Airco laten installeren

Wij helpen je graag bij de aanschaf van een airco. Met een advies op maat houden wij rekening met jouw wensen. Om je zo zorgvuldig mogelijk een advies te kunnen geven, maken wij graag een afspraak om op locatie de installatie en wensen te bespreken. Onze focus ligt met name op kwalitatief hoogwaardige en energiezuinige systemen.

De huidige generatie aircosystemen zijn intelligente systemen welke in staat  zijn om de ruimte op elk moment de gewenste tempratuur te behouden. Daarbij zijn de airconditioners altijd door de gebruiker handmatig in te stellen om aan de comfort en wensen van dat moment te voldoen. De bediening van de binnenuit werkt zeer eenvoudig met een afstandsbediening. Een airco is standaard uitgevoerd met filters voor de verdere verbetering en zuivering van de lucht op stof, geur en bacteriën.

We leveren en installeren airco systemen van het merk Mitsubishi.

Verwarmen en koelen

Met een airco kun je het hele jaar door verwarmen en koelen. Wanneer het juist net te koud is, kan een airco ook zorgen voor duurzame verwarming zonder dat de cv-ketel hoeft te worden ingeschakeld. Dit scheelt in gasverbruik en in kosten. En is aangenaam voor het klimaat.

Een airco in combinatie met zonnepanelen

Verwarmen met een airco zal het elektriciteitsverbruik iets laten stijgen, maar het gasverbruik daalt. Er is er een mogelijkheid om het extra stroomverbruik te compenseren, namelijk door het plaatsen van zonnepanelen kun je de extra stroom die de airco verbruikt (deels) zelf opwekken. Hierdoor heb je minder last van een hoge energierekening

Airco onderhoud

Om een optimale werking van de airco te garanderen bieden wij een onderhoudscontract aan. Bij een onderhoudsbeurt aan de airco controleren wij alle belangrijke onderdelen zoals ventilatoren, filters, pompen en bedrading. Door periodiek onderhoud verkleint de kans op storingen aanzienlijk.

Van Straten Duurzaam & Techniek is STEK en F-Gassen gecertificeerd.

F-gassen nummer: 0217169

Stek nummer: 0217170

Scroll naar boven