06 52 38 36 29

06 52 38 36 29

Zonnepanelen

Productlijnen zonnepanelen

Wij werken met verschillende type zonnepanelen: Hyundai, AEG, JA Solar, Denim en Meyer Burger. Lees hieronder het verschil tussen glas/glas en glas/folie zonnepanelen.

Glas/glas zonnepanelen

Glas/ glas zonnepanelen zijn panelen waar de zonnecellen tussen twee lagen glas zitten. Doordat de dubbele glazen laag beter beschermt, degraderen de zonnecellen op glas-glas zonnepanelen langzamer dan bij glas-folie panelen. Wanneer zonnecellen verouderen, nemen ze jaarlijks iets af in vermogen. Deze panelen hebben een langere levensduur en een mooie uitstraling.  

Glas/Folie zonnepanelen

Glas/ folie zonnepanelen bestaat de voorkant uit glas en is de achterkant gemaakt van kunststof. Folie is goedkoper dan glas dus een lagere investering, optimale terugverdientijd en een mooie uitstraling. De panelen zijn uitgebreid getest op onder andere bestendigheid tegen vroegtijdige degradatie. Kortom een goede prijs/ kwaliteitverhouding.

Wil jij nieuwe zonnepanelen?

Thuisbatterij

Thuisbatterijen zijn de oplossing om overtollige opgewekte zonne-energie op te slaan en onafhankelijk van net te gebruiken wanneer je maar wilt. Deze opgeslagen energie kan dan op een later tijdstip op dezelfde dag worden gebruikt zodat de accu weer leeg is voordat het PV-systeem de batterij weer oplaadt. De dag erna zal deze cyclus zich herhalen.

Scroll naar boven