06 52 38 36 29

06 52 38 36 29

Omvormers

Titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Solaredge omvormer

SolarEdge is een systeem met optimizers en is zeer geschikt wanneer er sprake is van schaduwval of verschillende orientaties en dakvlakken. Onder elk zonnepaneel worden optimizers gemonteerd, waardoor de panelen los van elkaar werken en een hoger rendement behalen per paneel. Door ingebouwde vlamboogpreventie bij elke optimizer is Solaredge een extra veilig systeem. Solaredge is zeer geavanceerd en toekomstgericht.

Growatt omvormer

Growatt is de grootste omvormerfabrikant ter wereld voor de residentiele PV -installaties. Het beschikt over een goed Nederlands servicepunt voor bijvoorbeeld technische vragen en garantie. De omvormer van Growatt is een stringomvormer en is in serie geschakeld. Deze omvormer kan toegepast worden wanneer er weinig schaduwval is. Een Growatt omvormer is van goede kwaliteit en heeft een aantrekkelijke prijs

SMA omvormer

SMA is een Duitse producent met ruim 40 jaar ervaring. De SMA omvormer is een stringomvormer en is serie geschakeld. De omvormer beschikt over software die de opbrengst bij tijdelijke schaduwvallen in alle gevallen optimaliseert, ShadeFix.

Vraag vandaag nog jouw
installatie aan!

Scroll naar boven