06 52 38 36 29

06 52 38 36 29

Over ons

Totaalleverancier van zonnepanelen, wij ontzorgen je graag!

Van Straten Zonnepanelen is een 100% zonnepanelenbedrijf gespecialiseerd in maatwerk projecten. Wij zijn gevestigd in Wijk en Aalburg en onderscheiden ons met ontwerp- en systeemkennis. Wij maken passende systeemconfiguraties afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Naast dat wij adviseren zijn wij een totaalleverancier; van verkoop tot montage – wij hebben alles in eigen hand. Wij besteden het werk dus niet uit aan derden. Het voordeel is dat je één aanspreekpunt hebt én een gegarandeerde uitvoeringskwaliteit. Wij beschikken over bouwkundige kennis van daken.

Met onze vakspecifieke en servicegerichte aanpak ontzorgen wij jou van verkoop tot en met montage.

Advies

Om compleet maatwerk te kunnen bieden komen wij in het voortraject vrijblijvend langs voor een inspectie. Wij bekijken de situatie en houden rekening met alle factoren die van belang zijn om een optimaal systeem te kunnen bieden. Vooraf wordt het kabeltraject besproken, bepalen we de positie van de omvormer en doen wij een opname in de meterkast. Na de schouw wordt er een installatie ingepland volledig voorbereid.

Monteren van systemen

Na de inspectie monteren wij de zonnepanelen en besteden wij ook veel zorg en aandacht aan het leidingwerk. Wij zorgen ervoor dat alles zo goed én presentabel mogelijk aangelegd en weggewerkt wordt. In de meterkast wordt de aansluiting en aanpassingen uitgevoerd volgens de gestelde normen. Zo voldoet de meterkast na aansluiting aan de NEN1010. Na het monteren geven wij uitleg over het systeem en zorgen ervoor dat jouw woning netjes en opgeruimd achtergelaten wordt. Na installatie wordt het systeem aangemeld en ingesteld voor de online monitoring op jouw computer of telefoon.

Leveren van systemen

Ben jij een echte kenner op het gebied van zonnepanelen en installaties? Dan is het ook mogelijk om losse producten bij ons te bestellen. Plaats jouw bestelling via het contactformulier en wij nemen spoedig mogelijk contact met je op.

Zonne-energie is méér dan monteren, daar zorgen wij voor

Het aanschaffen van zonnepanelen is een grote stap, wij maken het een stuk makkelijker voor je. Naast dat wij een totaalleverancier zijn ontzorgen wij ook vanaf het verkoopproces tot en met het montageproces. Maar ook na montage denken wij graag mee.

Zo regelen wij de BTW-teruggaaf en alle verplichtingen die daarbij komen kijken. Je krijgt de factuur pas als alles gereed is. Wij staan altijd voor je klaar om eventuele storingen te verhelpen.

Met passie voor techniek verduurzamen wij jouw woning

Vanuit passie hebben wij Van Straten Zonnepanelen opgestart. Wij, broers Henk en Evert van Straten, zijn sinds mei 2021 van start gegaan met ons zonnepanelen bedrijf. Inmiddels hebben wij al vele woningen mogen voorzien van zonnepanelen. Het persoonlijke contact met klanten maakt elke klus uniek. Onze missie is om uitsluitend installaties te plaatsen van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Wij komen daarom altijd vrijblijvend langs om persoonlijk te inventariseren. Zo krijg jij een goed beeld van ons en kunnen wij een offerte op maat maken voor jou. Zo kun jij, aan het einde van de rit, de zon jouw elektriciteitsrekening laten betalen.

Bekijk onze projecten

Scroll naar boven